Onze werkwijze

Ons doel is om jouw organisatie te voorzien van het allerbeste wifinetwerk. Omdat elke organisatie andere behoeftes en mogelijkheden heeft maken we graag persoonlijk kennis met je, op locatie. 

Zodra we een goed beeld hebben van jouw wensen en de mogelijkheden gaan we voor je aan de slag. Wist je dat we vaak in één dag jouw hele wifi-netwerk kunnen installeren? En ook na installatie voor je klaar staan? Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden! 

Wat kun je verwachten?

Stap 1: Oriëntatiegesprek

Het oriëntatiegesprek vindt plaats op locatie en bestaat uit:

  • Kennismaking. We leren je graag beter kennen, wel zo gezellig. We willen ook graag weten wat je eisen en wensen zijn, de manier van werken en wat er nu niet goed gaat.
  • Technische opname. Met de technische opname bekijken we de huidige bekabeling, datapunten, netwerkapparatuur en internetverbinding. Dit doen we altijd met 2 mensen, een Wifi-specialist en een Netwerkspecialist. 2 zien er immers meer dan 1.

Met alle informatie die we hebben verzameld maken we een voorstel.

Stap 2: Installatie

De installatie omvat het plaatsen en aansluiten van de benodigde netwerkapparatuur, het verbinden van de bestaande kassa’s, handhelds, pinapparaten, bonnenprinters etc. De aansluitingen worden gelabeld en getest. We richten de monitoring in zodat we de werking van de netwerkapparatuur en internetverbinding vanuit ons datacenter in de gaten kunnen houden. Het netwerk is nu opgeleverd en wordt door ons team voor jou beheerd.

Stap 3: Service & Support

Het netwerk moet uiteraard ook onderhouden worden. We zorgen voor de noodzakelijke updates en onderhoud van de netwerkapparatuur. Door de proactieve monitoring kunnen we problemen vaak al voor zijn maar mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen dan staat onze supportdesk voor je klaar.

Lees de ervaringen van onze klanten in onze referenties

Benieuwd hoe we jouw netwerk kunnen verbeteren? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. 

Onze klanten over ons

Medio 2018 hebben we Centralnet IT in huis gehaald, dat was een top beslissing. Ze staan altijd voor ons klaar en het serviceniveau is excellent!

Sander van Beest

Cobra Cafe 
www.cobracafe.nl

Dhr. van Beest
Cobra Cafe Amsterdam

Wij zochten een betrouwbare partner voor de vernieuwing van ons complete netwerk en wifi systeem. Wat een enorm verschil!
Overal bereik, super stabiel en snel. Goede service en support.

K. Hop

Hotel Mennorode
175 kamers, congreszalen, camping en buitengebied.
www.mennorode.nl

Dhr. Hop
Conferentie Hotel Mennorode

Met het nieuwe netwerk en wifi kunnen we ons nog meer focussen op onze gastvrijdheid. Geen traag wifi meer, wat een verschil!

Sander Noppert

Hamdorff Eten en Drinken
www.hamdorffetenendrinken.nl

Hamdorff Eten en Drinken
Dhr. Noppert

Strandvier is een strandpaviljoen aan de Gouwzee in een buitengebied Waterland. Zowel voor het kassasysteem als het ordersysteem is een stabiel netwerk super belangrijk. Ook op hoogtijdagen moeten onze gasten snel en storingsvrij kunnen pinnen en bestellen. Centralnet IT heeft ons geholpen deze netwerken te professionaliseren en een oplossing voor een snelle en stabiele 4G verbinding aangedragen. Het eindresultaat is een razendsnel netwerk dat storingsvrij draait en 24/7 wordt gemonitord. Sjahril en Sjaak hebben ons met veel inzet en plezier geholpen. Dank!
Reinoud Sluiters, Strand Vier BV.
www.strandvier.nl

Reinoud Sluiters
Strand Vier

De mannen van centralnet IT hebben mij geweldig geholpen met een tijdelijke internet oplossing voor webcasting, Niet alleen hebben ze een grote liefde voor hun vak maar hun persoonlijke service en meedenken maakte echt het verschil!

Raoul Beeldsnijder

de Kijk
www.dekijk.nl

Raoul Beelsnijder
de Kijk

Enkele van onze referenties