Onze klanten over ons

Medio 2018 hebben we Centralnet It in huis gehaald, dat was een top beslissing! Ze staan altijd voor ons klaar en het serviceniveau is excellent!

Dhr. van Beest
Cobra Cafe Amsterdam

Wij zochten een betrouwbare partner voor de vernieuwing van ons Wifi netwerk. Wat een enorm verschil met het vorige netwerk en Wifi. Super stabiel en snel. Goede service en support.

Dhr. Hop
Conferentie Hotel Mennorode

Met het nieuwe netwerk en wifi kunnen we ons nog meer focussen op onze gastvrijheid. Geen trage wifi meer, wat een verschil!

Hamdorff Eten en Drinken
Dhr. Noppert

Strandvier is een strandpaviljoen aan de Gouwzee in een buitengebied Waterland. Zowel voor het kassasysteem als het ordersysteem is een stabiel netwerk super belangrijk. Ook op hoogtijdagen moeten onze gasten snel en storingsvrij kunnen pinnen en bestellen. Centralnet IT heeft ons geholpen deze netwerken te professionaliseren en een oplossing voor een snelle en stabiele 4G verbinding aangedragen. Het eindresultaat is een razendsnel netwerk dat storingsvrij draait en 24/7 wordt gemonitord. Sjahril en Sjaak hebben ons met veel inzet en plezier geholpen. Dank!
Reinoud Sluiters, Strand Vier BV.
www.strandvier.nl

Reinoud Sluiters
Strand Vier