Betrouwbare WiFi voor Haarlem Culinair!

Haarlem Culinair

Voor een professioneel netwerk en zakelijke wifi kan je terecht bij Centralnet IT. Niet alleen binnen in de zaak maar ook op jouw stand van Haarlem Culinair.

Centralnet IT zorgt voor een ijzersterk netwerk en wifi waar je jouw kassa’s, bonnenprinters, handhelds en pinapparatuur probleemloos mee kan verbinden. Uiteraard inclusief installatieservice en support! 

Speciaal voor Haarlem Culinair bieden we het volgende pakket:

  •  4G verbinding
  •  Router
  •  Switch
  •  Professioneel wifi
  •  UPS
  •  Installatie service
  •  Support


Netwerk en Wifi voor de horeca 

Bij Centralnet IT hebben we jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van WiFi netwerken voor horecazaken. Wij regelen voor jouw horecazaak dus de volledige service rondom je zakelijke netwerk. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare WiFi voor de horeca.

Wij zorgen ervoor dat jij niet meer hoeft om te kijken naar jouw WiFi netwerk. Of het nou gaat om WiFi voor restaurants, cafés, strandtenten of evenementen als Haarlem Culinair, wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke netwerkverbindingen altijd zorgeloos werken. Buiten WiFi op het terras aanleggen is ook geen probleem voor ons.

Professioneel netwerk en wifi

Wil jij voor jouw zaak ook gebruikmaken van de voordelen van een supersnel netwerk met de beste WiFi voor horeca? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak, we komen graag bij je langs op locatie!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij begrijpen als geen ander dat een snel en betrouwbaar WiFi netwerk cruciaal is voor het runnen van jouw horecazaak. Een trage of slecht functionerende WiFi kan immers een negatieve invloed hebben op de bedrijfsvoering, maar ook op de tevredenheid van jouw gasten en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Wil je weten hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren? Lees hier onze referenties.